Ekspozita “Kolazh 2.0” te “Tulla Culture Center” Tiranë

Ekspozita Kolazh 2.0: Ju ftojmë të gjithëve të na bashkoheni në një celebrim autenticiteti dhe krijimtarie @tullaculture! Bashkohuni me ne në 20 maj në hapjen e ekspozitës fotografike Kolazh 2.0, e cila shpërfaq realitetet shumëngjyrëshe dhe artin e mrekullueshëm të artistëve LGBTI+. 📸✨

Na u bashkoni në një rrugëtim vizual përmes imazheve dhe rrëfimeve që pasqyrojnë spektrin divers të përvojave #LGBTQI+. Krijimtari, vizibilitet, reziliencë, shprehje dashurie dhe fuqizim. Çdo fotografi tregon një histori dhe ofron një perspektivë unike. 🫶
Përgjatë këtij muaji krenarie, le të mblidhemi së bashku për të festuar dhe për të bërë të dukshëm zërat dhe perspektivat e artistëve LGBTI+.
Shënoje datën në kalendar, fto miqtë dhe të dashurit e tu dhe na u bashko në një mbrëmje frymëzimi dhe solidariteti. Shihemi atje!

The event is finished.

Date

20/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Tulla Culture Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart