Search
Close this search box.

Ekspozita “LosxNoventas & Amela” te Galeria “Zenit” Tiranë

Jeni të mirëpritur në Zenit, sonte ora 19.00 (4 – 11 qershor) në expo: LosxNoventas & Amela
Koleksion bizhuterie unike, zeje artistike punuar me dorë në material perla dhe guaska.
Me ç’duket do të ketë det, se shoh që vajzat kanë sjellë goxha kaltërsi dhe bardhësi kreshte dallgësh; ndoshta do ta kombinojnë dhe me pak ngyrë mavi vere, sa për të ngritur edhe ndonjë shëndet, sipas etikës së detarisë qysh në kohërat e lundrimit të vërtetë, të vështirë e plot të papritura:
Për ata që janë në det!

Date

04 - 11/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Galeria "Zenit"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart