Search
Close this search box.

Ekspozita “Rumours” te “Galeria e Arteve” Shkodër

𝐄𝐗𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓𝐀 “𝐑𝐔𝐌𝐎𝐔𝐑𝐒” | “𝐑𝐔𝐌𝐎𝐔𝐑𝐒” 𝐄𝐗𝐇𝐈𝐁𝐈𝐓𝐈𝐎𝐍
𝐆𝐚𝐥𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐞 𝐀𝐫𝐭𝐞𝐯𝐞 𝐞 𝐒𝐡𝐤𝐨𝐝ë𝐫 / 𝐂𝐢𝐯𝐢𝐜 𝐆𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐲 𝐨𝐟 𝐒𝐡𝐤𝐨𝐝ë𝐫
𝟔 – 𝟗𝐭𝐡 𝐉𝐮𝐧𝐞 // 𝟏𝟏.𝟎𝟎 – 𝟏𝟖.𝟎𝟎
𝐤𝐮𝐫𝐮𝐚𝐫 𝐧𝐠𝐚 / 𝐜𝐮𝐫𝐚𝐭𝐞𝐝 𝐛𝐲 𝐋𝐞𝐤 𝐌. 𝐆𝐣𝐞𝐥𝐨𝐬𝐡𝐢, 𝐙𝐞𝐟 𝐏𝐚𝐜𝐢

Për të tretin vit radhazi do të jemi në Galerinë e Arteve Shkodër. 🙌🏻
Këtë herë me një ekspozitë që do të përfshijë të gjithë hapësirën e galerisë me katër video dhe një audio instalacion nga artistë ndërkombëtarë dhe shqiptarë.

Veshët dhe sytë hapur…një pushtim sonik po vjen 🔊✨

For the third year in a row, we’ll be at the Civic Gallery of Shkodra 🙌🏻
This time with an exhibition that will take over the whole gallery space with four video works and an audio installation from both International and Albanian artists.

Ears and eyes open…a sonic invasion is coming🔊✨

Date

06 - 09/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00 - 18:00

Location

Galeria e Arteve Shkoder
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart