Ekspozita “Shkollat Shqipe të Pogradecit 1887-1920” në Pogradec

Të hënën datë 25 Mars çelet në ambientet e Muzeut të Pogradecit çelet ekspozita “Shkollat Shqipe të Pogradecit 1887-1920”. Për herë të parë pjesë e saj do të jenë dokumenta dhe fotografi të pashfaqura më parë në lidhje me historikun e shkollave shqipe në rrethin tonë, materiale të siguruara nga studiuesi i historisë Niko Kotherja.
Ju mirëpresim, tek Muzeu ora 17⁰⁰

Date

25/03/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00

Location

Muzeu Historik, Pogradec
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart