Search
Close this search box.

Ekspozita “Tangible Forecast” te “Destil Creative Hub” Tiranë

Ekspozita: “Tangible Forecast” që prezanton punën e .S.E.A.M. pjesëmarrësit.

Bashkohuni me ne për të festuar përfundimin e edicionit të parë të S.E.A.M. Hap programin e thirrjeve. Gjatë katër muajve të fundit, ne kemi nisur një udhëtim të jashtëzakonshëm, duke i transformuar idetë krijuese në realitete të prekshme.
Me një sërë aktivitetesh emocionuese të përgatitura për ngjarjen, ne jemi të kënaqur që kemi Thibaut De Ruyter duke mbajtur fjalimin përmbyllës. Ky shënon fundin e programit tonë por edhe një fillim festiv për edicionet e ardhshme të S.E.A.M. Hap programin e thirrjeve.

Bashkohuni me ne për një mbrëmje takimesh të shkëlqyera, të mundësuar nga Destil Bistro. Mezi presim t’ju shohim dhe të festojmë me të gjithë ju.

Date

21/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:30

Location

Destil Creative Hub
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart