Ekspozita “Vizitë e vonuar” nga Shpëtim Baçova te “Bazament Art Space” Tiranë

09 Shkurt – 01 mars 2024

“Mendova të bëja një udhëtim.

Një udhëtim nëpërmjet disa imazheve fotografike, shtypur në bardhezi nga një katalog i prodhuar në Romë në vitin 1941, i bërë për qëllime turizmi, por dhe si një projekt fashist për të risjellë perandorinë…”

🏁 Shpëtim Kërçova / Vizitë e Vonuar / Late Visit @bazamentartspace @sh.kercova

Date

09/02/2024 - 01/03/2024
Në zhvillim

Time

18:00 - 18:00

Location

"Bazament Art Space"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart