Search
Close this search box.

Ekspozitë ‘Metamorfoza’ Qendra Rinore Atelie, SHKODËR

Në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës ma bazë gjinore, ju ftojmë të merrni pjesë në ekspoziten “Metamorfoza”, ku të rintë e Shkodrës sjellin para publikut fotografi dhe mesazhe sensibilizuese.

🔸Ekpozita do zhvillohet me date 8 Dhjetor, ora 11:00.

😊 Ju mirëpresim!

Tags:

Date

06/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Cost

Hyrje e lirë
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart