Search
Close this search box.

Ekspozitë nga Ilda Pupa

Një ekspozitë me sipërfaqe të gjalla dhe mendime të ngatërruara si degë pemësh ju mirëpret në një peizazh imagjinar.
Një peizazh i brendshëm i artistit. Ato shfaqen si një ftesë për të lidhur emocionet individuale me emocionet kolektive.
🔎 @pupa.painting është një artist premioz që vjen për herë të parë me një ekspozitë personale në TE’ Galeria nga @tirana_ekspres
💡Kurator: @resinamecani
Tags:

Date

27/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Cost

Hyrje e lirë

Organizer

Te Galeria
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart