Search
Close this search box.

ELBASAN FLASH MOB

Per herë të parë vjen në qytetin tonë një lëvizje e gjërë rinore masive në zhanërin e kërcimit.

●Një kërcim masiv në tematiken “Colours of Life” që simbolizojnë virtytet dhe vlerat reale në shoqërinë e sotme !
●Të rinjtë e qytetit në dt 8 Dhjetor zbresin në sheshin “Gensher” në një super show me shumë grupe te njohura.
●Te ftuar : Tan Brama , Last Shot Crew , Future Steps Academy , Eglis Dance etj.
●Gjithashtu dhe parada e motorrëve që do zbresin të bëhen pjesë e showt,
●Urban style dhe Dj Academy do jenë pjesë e këtij eventi, ku do performojnë shumë dj dhe do ndajnë eksperincë me publikun duke ju dhënë mundësia të provojnë ndjesinë e një dj.

●Ju mirëpresim në
🗓8 Dhjetor 🕒ra 15 : 00 në sheshin Gensher Elbasan !
Eja kërce dhe ti !

Tags:

Date

08/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

15:00

Location

Elbasan
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart