Festivali AlBa te TKOB

⚜️Festivali “AlBa” vjen sërish për publikun shqiptar dhe atë të huaj me vepra nga kompozitorë të shquar.

📣 “Recital Lirico”, kushtuar muzikës baroke, më 2 maj, ora 20:00 në Hollin Koncertor. Tenori Raffaele Abete dhe pianisti Antonio Smaldone do të interpretojnë pjesë nga kompozitorë të shquar, si Bellini, Mozart, Tosti, Verdi, Puccini.

🎟️Biletat mund t’i merrni çdo ditë pranë biletarisë së TKOB-së nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.⚜️Festivali “AlBa” vjen sërish për publikun shqiptar dhe atë të huaj me vepra nga kompozitorë të shquar.

📣 “Recital Lirico”, kushtuar muzikës baroke, më 2 maj, ora 20:00 në Hollin Koncertor. Tenori Raffaele Abete dhe pianisti Antonio Smaldone do të interpretojnë pjesë nga kompozitorë të shquar, si Bellini, Mozart, Tosti, Verdi, Puccini.

🎟️Biletat mund t’i merrni çdo ditë pranë biletarisë së TKOB-së nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.

Date

02/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart