Search
Close this search box.

“Festivali i Fëmijëve” edicioni 62 te Teatri “Migjeni” Shkodër

⭐️Edicioni i 62-të i Festivalit të Femijëve, këtë vit vjen me më shumë ngjyra dhe energji, si kurrë më parë.
🤩 Me 30-31 Maj dhe 1 Qershor, iu mirëpresim tek Teatri Migjeni.

Date

30/05/2024 - 01/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00 - 18:00

Location

Teatri Migjeni Shkoder
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart