“Festivali i Muzeut në Rrugica” te “MuzehLab” Durrës

Hey miq!

🟢Dita Ndërkombëtare e Muzeve 🏛️është në pak ditë ndaj ju ftojmë në Festivalin e Muzeut në Rrugica pranë MuZEH Lab.

✅Ky event synon gjithëpërfshirjen e shoqërisë dhe ndërgjegjësimin për rolin që muzetë luajnë në fusha edukim, muzikë🎼, kinematografi🎥, modë apo frymëzimet e Ted Talks. Festivali dëshiron të nxisë shoqërinë dhe del në rrugicë e prek realitetin social për ti afruar me trashëgiminë dhe kulturën shumëdimensionale.

🔸🔸Ejani të kalojmë kohë së bashku në rrugicën e MuZEH Lab.

Date

17/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:30

Location

"MuzehLab" Durres
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart