Search
Close this search box.

Festivali i Teatrit të Kukullave “Xinxifilo” Pogradec

🎉Të dashur fëmijë erdhi përsëri Qershori i “Xinxifilos”!
Ju mirëpresim të gjithëve në 🎭Festivalin e Kukullave aq të dëshiruar nga të gjithë.

🎈6 Qershor me trupën e Pogradecit
🎈7 Qershor trupa nga Elbasani dhe Vlora
🎈8 Qershor trupat e Shkodrës, Tetova dhe Tirana
🎈9 Qershor Korça dhe Prishtina.

Për informacione të tjera mund të shikoni posterat tek këndet e reklamave pranë Teatrit dhe Qendrës Kulturore “Lasgush Poradeci”.
Mos mungoni!

Date

06 - 09/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Pogradec
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart