Festivali i Verës Berat 21-23 Tetor

Festë si kurrë më parë në qytetin e verës, Berat!
3 ditë me aktivitete dhe muzikë në Bulevardin Republika. 💞🎭🎶🔊
Bëhu pjesë e një fundjave të paharrueshme! 🎉🥳
📍Berat 🗓21-23Tetor
🤝 Ky aktivitet i cili organizohet me mbështetjen e @fondi_shqiptar_i_zhvillimit nëpërmjet programit PIUTD dhe në partneritet me @bashkiaberat , ka si qëllim promovimin e Beratit, nëpërmjet aktiviteteve kulturore.
Tags:

Date

18/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

08:00 - 18:00

Cost

Hyrje e lirë

Location

Berat
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart