Search
Close this search box.

Festivali “Sanfest” në Shkodër

LINEUP I PLOTË! ✨

Jemi shumë të emocionuar për atë që do të ndodhë në 1 dhe 2 qershor! 💌
Më shumë se 40 artistë që performojnë muzikë fantastike të shoqëruar me atmosferën e mrekullueshme të plazhit të mrekullueshëm të Rrjollit! 🌊

Mezi pres të shoh secilin prej jush në SANFEST. 😍

MERRNI BILETËN EARLY BIRD NË sanfest.al 🔗🫶🏻

Date

01 - 02/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00 - 18:00

Location

Rrjoll, Shkodër
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart