Search
Close this search box.

Festojmë 1 Qershorin te Liqeni i Tiranës

1 Qershori po vjen! 🎀🎉🧸

Le të festojmë së bashku me fëmijët 🩵 në ditën e tyre të veçantë, për t’iu dhuruar atyre shumë dashuri dhe për t’ua bërë çdo moment të paharrueshëm ashtu siç të vegjlit tanë e meritojnë! 💝

Ju ftojmë të bashkoheni për një shfaqje artistike nga Cirku Kombëtar 🎪🤹🏻‍♀️, me akrobaci dhe lojëra të ndryshme plot ngjyra. Mos humbisni gjithashtu Koncertin Festiv nga Fëmijët e Qendrës Kulturore, ku muzika dhe kënga do të mbushin atmosferën me nota gëzimi dhe hareje.🎼🥁

Festa ju pret! ✨ 🎊 Ejani të argëtohemi, të këndojmë, të kërcejmë e të gëzojmë në ditën e të vegjëlve tanë, për ata që na e bëjnë jetën më të bukur! 🪅🎈

Hyrja pa bileta!

Date

01/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:30

Location

Liqeni Artificial, Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart