Filmi “Chungking Expres” te Qendra “Urban House” Tiranë

Në orën 19:00 ju ftojmë për mbrëmjen e filmit në Urban Hause. Këtë javë do shfaqim “Chungking Expres” (1994) të regjizorit Wong Kar-wai. Pas filmit do kemi edhe një diskutim të hapur mbi filmin, qytetin dhe jo vetëm. Ju presim!

Date

21/03/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Qendra "Urban House" Tirane
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart