Search
Close this search box.

“Filmi si mjet komunikimi me të rinjtë” te Destil Creative Hub nga OSCE

Ju ftojmë në një diskutim mes të rinjve të apasionuar pas filmit si mjet për të analizuar realitetin, shoqërinë dhe për të frymëzuar mënyra alternative në trajtimin e çështjeve sociale!
Hyrja e lirë!
Tags:

Date

01/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Destil Creative Hub
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart