Search
Close this search box.

Hapja e sezonit te “MK Hotel Tirana” me DJ Vin Veli, Kamela & Keli Band, DJ Piko

Hapja e sezonit në mk hotel tirana! 🎉
Le të zhytemi në stinën e verës me muzikë të mirë dhe shumë argëtim! 🤩
Vin Veli | Kamela & Keli Band | Piko

Ruaje datën:
📅 Të shtunën, 25 maj
⏰ 14:00-23:00
🆓 Hyrja në pishinë është FALAS

Date

25/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

13:00

Location

MK Hotel Tirana
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart