Search
Close this search box.

Hapja e “Soma Vinyl Station” me DJ Hektor Jubani, J’peux Tim, Dom Servini etj.

Ju ftojmë në hapjen e ‘Soma Vinyl Station’. Përjeto përvojën e analogut me një përzierje tingujsh të kuruara bashke me ushqim dhe kokteje.
Të shkruajmë një kapitull të ri në jetën e natës.

Ju presim!

Koha& Data: 20:00, 14 Qershor
Lokacioni: Rruga Papa Gjon Pali ll, brenda territorit të Piramidës, Tiranë.
Instalacion Arti: Dardan Zhegrova
Muzika: Erleta Kadria
Hektor Jubani
J’peux Tim
Dom Servini

Soma lands in Tirana

Step into the rhythm at ‘Soma Vinyl Station’ where the crackle of vinyl sets the beat. Immerse yourself in our analog experience with a blend of curated tracks and handcrafted food & cocktails.
Let’s write a new chapter in nightlife.
Let’s spin it!”

Time & Date: 20:00, 14 July
Location: Rruga Papa Gjon Pali ll, brenda territorit të Piramidës, Tiranë.
Installation Art: Dardan Zhegrova
Music: Erleta Kadria
Hektor Jubani
J’peux Tim
Dom Servini

The event is finished.

Date

14/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

"Soma Vinyl Station" Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart