‘HIRUSHJA’ Teatri i Kukullave DURRËS

📣 Të dashur miq të vegjël të Teatrit të Kukullave! ✨😊

Ju ftojmë të ndiqni premierën më të re të Teatrit të Kukullave, “𝓗𝓲𝓻𝓾𝓼𝓱𝓳𝓪” e cila është shkëputur nga kolana e artë enkas për ju!

𝗛𝗜𝗥𝗨𝗦𝗛𝗝𝗔 💫 𝟮 𝗱𝗶𝘁𝗲̈ / 𝟰 𝘀𝗵𝗳𝗮𝗾𝗷𝗲 🤩
𝗡𝗴𝗮 𝗞𝗹𝗮𝗷𝗱 𝗬𝗺𝗲𝗿𝗶

𝗘 𝗗𝗶𝗲𝗹 𝟮𝟳 𝗻𝗲̈𝗻𝘁𝗼𝗿 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟬:𝟯𝟬 / 𝟭𝟭:𝟯𝟬
𝗘 𝗛𝗲̈𝗻𝗲̈ 𝟮𝟴 𝗻𝗲̈𝗻𝘁𝗼𝗿 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟬:𝟯𝟬 / 𝟭𝟭:𝟯𝟬
📍 𝘛𝘦𝘢𝘵𝘳𝘪 “𝘈𝘭𝘦𝘬𝘴𝘢𝘯𝘥𝘦̈𝘳 𝘔𝘰𝘪𝘴𝘪𝘶”

Një komedi satirë e cila shtjellon një ngjarje tejet të njohur nga fëmijet por sjellë në një mënyrë komike si nga gjuha ashtu edhe nga situatat në të cilat vendosen personazhet.

Hirushja, një vajzë e dlirë, e dashur dhe punëtore e cila vuan ligësinë e njerkës dhe thjeshtrave të saj, një Mbret i cili do me çdo kusht të martojë të birin dhe një Lolo i cili ka një porosi për të kryer.

Situata të shpejta, etyde komike, pak pluhur magjik dhe çdo gjë shkon në vend siç duhet të ishte.

Bileta & Rezervime: –> 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯 📲
🎫 𝘊̧𝘮𝘪𝘮𝘪 𝘪 𝘣𝘪𝘭𝘦𝘵𝘦̈𝘴 | 100 𝘓𝘦𝘬
👉 Orari i biletarisë 𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭𝟮:𝟬𝟬 𝗱𝗵𝗲 𝟭𝟳:𝟯𝟬 – 𝟭𝟵:𝟬𝟬

𝓙𝓾 𝓶𝓲𝓻𝓮̈𝓹𝓻𝓮𝓼𝓲𝓶 🤩

@qkkf.tk @teatri_a.moisiu
@elio.bajramaj @eliobajramaj
@eliobajramaj @agim_bajko
@aleksandergrami @dose_artis
@iliakaci

Tags:

Date

27/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:30

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart