“Java Kulturore Kombëtare”

Java Kulturore Kombëtare 🇦🇱🇽🇰 vjen me një program që mbart shpirtin shqiptar që këndon, vallëzon e krijon!
Ju presin ditë plot emocione dhe ngjarje të paharrueshme, ndaj shfletoni programin për të festuar të gjithë së bashku ditët e Kombit!🇽🇰🎶🙌🏻🎭🎊🎭🥳🤩

Date

24 - 30/11/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

13:00 - 17:00
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart