Search
Close this search box.

Java Kulturore Ndërkombëtare – Java Greke

Java Kulturore Greke nis së shpejti! 🇬🇷💙

Nga data 22 deri më 29 Maj, ju ftojmë të bëheni pjesë e udhëtimit tonë në botën e artit, muzikës, pikturës, poezisë, kërcimit, filmit dhe mitologjisë greke në Gjirokastër, Korçë dhe Tiranë! 🎞️🎶📝👩🏻‍🎨

Shfletoni për të parë kalendarin me aktivitetet që ju presin këtë javë dhe bashkohuni për te prekur nga afër artin dhe kulturën e mrekullueshme Greke.🇬🇷😍

Jemi gati të ndajmë këtë aventurë të jashtëzakonshme me ju! 😊🌟

Date

22 - 23/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00 - 19:00
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart