“KAMZA LEXON”

“KAMZA LEXON”- Panairi i Librit📕📒📗📚
Në datat📍 10 dhe 11 Maj, takohemi së bashku në edicionin e tretë të panairit të librit “Kamza Lexon”📚📕📒
👉20 takime promovuese në stendën e ngritur në sheshin “Nënë Tereza”📍
👉5 çmime📍
👉20 shtëpi botuese dhe me pjesëmarrjen e mbi 30 shkrimtarëve, pedagogëve, studiuesve dhe gazetareve📍
Ju ftojmë të na bashkoheni, për ta bërë këtë panair libri më të bukur dhe për të promovuar rëndësinë e librit dhe leximit✅

Date

10/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00 - 18:00

Cost

Hyrje e lirë

Location

Kamez
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart