Search
Close this search box.

Karaoke italiane në Nostalgia Nights Bar

Harroni të gjitha planet që keni, e enjtja është e rezervuar për natën e karaokes, dhe jo vetëm karaoke, por karaoke Italiane.👌🏻

I vetmi plan që ju duhet është lista e këngëve që do të kendoni dhe personave që do të ftoni në duet. A jemi live miq për një natë plot dashuri dhe rikthim te siglave nostalgjike? ✨🇮🇹

Ju presim si gjithmonë, rezervoni në dm tek @nostalgia_nights_bar ose @fjorikaptelli 🎀

Tags:

Date

20/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00

Location

Nostalgia Nights Bar
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart