Karaoke me Kristi Karkanaqen te “T’Rit Kukes”

Asht kohë festash dhe s’ka ma bukur se sa te festojm krejt bashk. Merrni miqtë tuj dhe hajdeni te këndojmë me Kristin!
Duam me kalu bukur dhe te tregojmë se çfarë atmosfere krijojnë T’RIT…

Date

28/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

15:00 - 18:00

Location

Bar Piazza Kukes
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart