Karaoke te Nostalgia

I gëzohemi muajit të fundit për këtë vit me shtimin e repertorit të këngëve nostalgjike. I gëzohemi dhe muajit të përvjetorit tonë.
Tashmë e dini që @nostalgia_nights_bar është vendi perfekt për të shijuar këngët tuaja të preferuara, nën shoqërinë e miqve të mirë, pijeve dhe surprizave të temës së ardhshme…
Mos harroni të rezervoni në @nostalgia_nights_bar dhe @fjorikaptelli ✨🎶

Tags:

Date

09/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Nostalgia Nights Bar
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart