Search
Close this search box.

Klubi i Librit “Arratisje”

Takohemi për klubin e librit “Arratisje”! Merrni librin tuaj të radhës dhe ju mirëpresim për t’ju bashkuar diskutimit!

Me datë 22 qershor, ora 11:00!

Tek ambjentet e organizatës rinore “Përpjekje”.

Get on board 🚀

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

22/06/2024

Time

11:00

Location

Shkodër
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart