Search
Close this search box.

Klubi i Librit “Ivanaj” – “Vdekja e Ivan Iliçit” Leo Tolstoy

“Vdekja e Ivan Iliçit” është për Tolstoin një simbol që paraqet një analizë psikologjike dhe filozofike të jetës dhe të vdekjes. Këto novela mund t’i quajmë pa ngurrim si perlat e letërsisë klasike.
Ivan Iliç, një gjykatës rus, duke parandier vdekjen, i rrëfehet vetvetes, paraqet gjithë etapat e jetës së tij të qendërzuara mbi fanitjet dhe sigurinë iluzore që ai shpresonte të siguronte për vetveten dhe për të tjerët në emër të drejtësisë.

Shihemi dhe diskutojmë të Premten , 7 Qershor, Ora 19:00 në bibliotekën e Fondacionit Ivanaj.

Date

07/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Fondacioni "Ivanaj"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart