Search
Close this search box.

Koncert “Michael Jackson: Historia dhe legjenda e mbretit të pop-it” në Durrës

Michael Jackson: Historia dhe legjenda e mbretit të pop-it”, më 13 qershor, ora 20:00 në sheshin “Rezistenca”, Durrës.

Një shfaqje e jashtëzakonshme, e krijuar nga dirigjenti i famshëm italian Roberto Molinelli, gjeniu që përpiqet të ndërtojë një dialog midis zhanreve dhe stileve të ndryshme të muzikës.

Në koncertin homazh, Orkestra Simfonike e TKOB-së dhe vokalistët italianë, Clarissa Vichi dhe Mattia Sciascia, do të interpretojnë hitet e Michael Jackson nga “Thriller”, “Beat it”, “Heal the World” e deri te “Billie Jean”.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

13/06/2024

Time

20:00

Location

Sheshi "Rezistenca" Durrës
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart