Search
Close this search box.

Koncert nga muzikantët e rinj të Akademisë “Hollywood” Tiranë

Koncert i muzikantëve të rinj në disiplinat e Kitarës, Bassit, Baterisë dhe Vokalit

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

20/06/2024

Time

18:00

Location

Tulla Culture Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart