Koncert nga Orkestra RTSH me dirigjent orkestre Daniel Geiss te “ArTurbina” Tiranë

🎵Të dashur miq të Orkestrës Simfonike të Radio Televizionit Shqiptar. Në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Tiranë, sjellim koncertin me program nga Ludwig Van Beethoven – Uvertura “Fidelio”, si dhe nga Josef Anton Bruckner – Simfonia nr. 7 (PREMIERË)

🎼Dirigjent orkestre Daniel Geiss.

Ju mirëpresim tek 📍ArTurbina
Datë 17 maj, 2024
⏰Ora 19:00

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

17/05/2024

Time

19:00

Location

“Art Turbina” Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart