Koncert – provim te “Universiteti i Arteve” Tiranë

Katedra e pianos sivjet provimet e semestrit të parë do i organizoi në formën e koncertit të klasës.
Na ndiqni duke filluar nga nesër në 18:00 klasa e Prof. Asoc. Merita Rexha Tërshana, të enjten në 12:00 klasa e Prof. Asoc. Kristina Petrollari Laço, po të enjten në 18:00 klasa e pedagogut Dr. Marin Gjollma, të martën në 10:00 klasa e Prof. Asoc. Silva Skënderi dhe në 12:00 klasa e Prof. Asoc. Mirela Koka Sykja. 🎹

Date

08/02/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

12:00

Location

Universiteti i Arteve
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart