Koncert recital “Këndojmë me Orkestrën e Ansamblit Popullor për herë të parë në TKOBAP”

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor ka kënaqësinë të vërë në skenë, për herë të parë, Koncertin Recital të Orkestrës së Ansamblit Popullor.
Në datat 3 dhe 4 Dhjetor, ora 19:00, vjen ky recital risi, sepse për herë të parë, repertori më i spikatur i muzikës instrumentale të orkestrës së Ansamblit, vjen në një formë krejtësisht origjinale, duke u integruar edhe me këndimin e orkestrës. Orkestra e Ansamblit do të luajë muzikën dhe njëkohësisht edhe do të këndojë në momente të veçanta.
Ju mirëpresim!
Biletat shiten çdo ditë pranë sportelit të TKOB në oraret 10:00- 14:00 dhe 16:00- 20:00.
Bileta kushton 800 dhe 1000 lekë.
Tags:

Date

03 - 04/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Cost

800 leke

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart