Krishtlindje me Lockdown Event

Një Grinchmas nëntokë!
Lockdown mirëpret për debutimin e parë në Shqipëri 8KAYS.

Kur bëhet fjalë për muzikën, do të dëgjoni thirrjen e shpirtit direkt nga dimensioni i brendshëm i 8Kays. Tingulli i saj intrigues dhe i veçantë i pamohueshëm ka qenë pasqyrimi i mendjes artistike, plot autenticitet dhe thellësi. Me prejardhje nga kryeqyteti i Ukrainës, Kievi, Iryna Shvydka aka 8Kays është fokusuar në prodhimin si pjesë jetike dhe thelbësore e qenies së saj njerëzore. Sigurisht që nuk ka kufij në tingullin 8Kays nëse ka një përpjekje për ta përshkruar atë, megjithëse duke qëndruar në pikën për të mbajtur ekuilibrin midis ndikimit melodik dhe pasionit të etur ndaj groove intensive, Ira bën atë që mund të bëjë më së miri – duke i kënaqur. audiencë me tinguj. Duke u lëshuar me etiketa të tilla, si Renaissance Records ikonike dhe e njohur, gjurmët e Blaufiield Music të Booka Shade, Anjunabeats dhe Eleatics Records e Above & Beyonds, muzika 8Kays luhet nga zemra e Kievit në festivalet më të mëdha të shumta, si Tomorrowland, Untold, Burning. shumë më tepër. Duke kërkuar dhe zhvilluar vazhdimisht veten si artiste, 8Kays është vendosur me vendosmëri të prezantojë muzikën, e cila do të lërë kujtesën e saj të duhur për vitet dhe dekadat në vijim.

Tags:

Date

24/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

22:00

Location

Qender
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart