Krishtlindjet ne Cormeum Tirana

Çfarë do të bëni për Krishtlindje? Ne kemi menduar një super festë për ju dhe të dashurit tuaj! Muzikë live nga Gerta Mahmutaj & The Band, menu festive dhe dhurata për 10 rezervimet e para 🤩

Festo në Cormeum!

Tags:

Date

24/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:30

Location

Cormeum Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart