Search
Close this search box.

Madhështia e Marrëzisë në Teatrin e Korçës

“Madhështia e Marrëzisë “‼️
🗓👉 30/31 TETOR 1/2 NENTOR ora 19.00
📍Teatri Korce @teatrikorce
🔘Regjia : Ajlin Petrela
🔘Ass/regj: Rosela Isufi
🔘Muzika: Jeris Kaso, Serxhio Hajdini
🔘Skena/kostume: Divni Gushta
🔘Koreografia : Almenda Hoxha, Rinold Gjocera
🔘Art designe: Renato Alickolli

🔘Interpretojne:👉 Denis Kurushi, Ermir Hoxha, Franc Bregu, Orena Bici, Kejdi Gishto, Serxhjo Danga.

🎭Don Kishoti dhe Sanço janë ende gjallë. Sanço është administratori i një ishulli të cilin Don Kishoti ja ka falur. I dyti do ta qeverisë, i pari i rezonon aty. Enden dhe ropaten mbi një ishull që s`po ju ofron asgjë. Në mjerim politik e social. Derisa në ishullin e tyre përplasen Azilanti dhe Dylqinja. Ardhja e tyre ju jep “piramidën” e shumë pritur “udhëheqës – Popull”. Dy të parët në orvatje për ti qeverisur dhe sunduar, dy të dytët në përpjekje për të ikur, krijojnë komedinë e tranzicionit, pritjen dhe përballjen me ndërkombëtarët. Secili në përpjekjen e vet përshfaqin një tranzicion tragji- komik. Duke përfunduar një “kanibalizëm” social mes njëri tjetrit. Brenda të njëjtit rreth: “ishullit”.

Tags:

Date

30/10/2022 - 02/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Cost

500 lekë

Location

Teatri Korçë
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart