Search
Close this search box.

Maratona violinistike “Greetings from Tirana”, edicioni i 12-të te “Universiteti i Arteve”

30 Maj 2024, ora 19:00- Maratona violinistike “Greetings from Tirana”, edicioni i 12-të.
Ina Kosturi violin, Merita Rexha Tërshana dhe Elvina Gurra Koçillari piano. 🎻🎹

Date

30/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Universiteti i Arteve
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart