“Masterclass për Flaut” Edicioni 2 te “Universiteti i Arteve” Tiranë

Te dashur studente flautiste,profesore e muzikante!

Me mbeshtetjen e Bashkise se Tiranes dhe Universitetit te Arteve
kemi kenaqesine t ju ftojme ne Edicionin e Dyte Masterclass per Flaut me Profesoret e shkelqyer

Maestro Andrea Manco
Flauti i Pare i Orkestres La Scala Milano

Maestro Salvatore Lombardi
President i Shoqates se Flautisteve Italiane

Maestro Paolo Totti
Dirigjent i Orkestres Falaut Flute Orchestra
Asistente Profesore Rozana Kuka

Kete vit vime me nje iniciative te re e stimuluese.

Ne keto dy dite intensive do te punohet dhe per formimin e Orkestres se Pare te Flautave qe ne date 13 Maj ne ora 19 do te kurorezojne dhe koncertin e tyre ,

Ju presim te shumte dhe ne Koncertin e Maestrove ne date 12 Maj ora 19 shoqeruar ne piano nga Maestro Amedeo Salvato

Mos mungoni ,ju pres😘##agorastudio🌸

Date

12 - 13/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00 - 19:00

Location

Universiteti i Arteve
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart