Search
Close this search box.

Mbrëmje artistike përkujtuese Mihal Ciko TKOB

Ky vit përkon me 120 vjetorin e lindjes së artistit të parë lirik, Artistit të Merituar, baritonit Mihal Ciko. 🎼Muzika operistike dhe arti i çdo forme, mjeshtërisht jetojnë në kohë dhe i bëjnë ballë çdo kufiri hapësire për të dalë në pah, për t’u njohur e shkruar historinë.

Artisti i Merituar Mihal Ciko është dëshmi e përjetshme dhe vlerë e shtuar e kujtesës sonë artistike kombëtare.

Ju ftojmë më datë 7 Nëntor, ora 18:00, në mbrëmjen artistike përkujtuese kushtuar 120 vjetorit të artistit. 🤩Për të kaluar një mbrëmje mes miqsh të teatrit, familjarëve të artistit dhe repertorit të zgjedhur e sjellë nga solistët tanë.

✨Plejada e artistëve që krijuan operën – Mihal Ciko
1. G. Puccini
Turandot – Tu che di gel sei cinta
Interpretojnë
Soprano: Eva Golemi
Piano: Igli Rapaj

2. G. Puccini
Le Villi – Se come voi piccina
Interpretojnë
Soprano: Ramona Tullumani
Piano: Igli Rapaj

3. P. Mascagni
Cavalleria Rusticana – Preghiera
Interpretojnë
Kori
Soprano: Shpresa Beka
Piano: Thanas Paskali
Dirigjent: Dritan Lumshi

4. G. Bizet
Carmen – Toreador, en garde
Interpretojnë
Kori
Bariton: Solen Alla
Piano: Thanas Paskali
Dirigjent: Dritan Lumshi

Hyrja e lirë.

Tags:

Date

07/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart