Mbrëmje poetike “Odor Amoris” nga Ina Baqoshi te “Anis Bar” Tiranë

Jeni të ftuar në mbrëmjen poetike “Odor Amoris” nga Ina Baqoshi më datë 13 Shkurt ora 20:30 në @anis_bar_

Adresa: Rr. Him Kolli
Hyrje e lirë

Eja të pimë një gotë dhe të dëgjojmë pak poezi!

Date

13/02/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:30

Cost

Hyrje e lire

Location

“Anis Bar” Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart