Mbreti Lir në Teatrin Metropol

“Mbreti Lir” është historia e dy familjeve jofunksionale, me dinamika të ndryshme, të cilat shumë prej nesh mund t’i njohin nga afër. Po çfarë e shtyn një mbret të qëndrojë përballë tre vajzave të tij dhe të pyesë se kush e do më shumë?! Çfarë e mirë mund të ndodhë kur Mbreti është i çmendur dhe budallai është i mençur?! Kur njerëzit e ndershëm ndëshkohen dhe internohen, kur një djalë kthehet kundër babait të tij?!
Titulli: Mbreti Lir Autor: Uilliam Shekspir Regjia: Jonida Beqo Me pjesëmarrjen e Viktor Zhustit Interpretojnë: Amri Hasanlliu, Armela Demaj, Dinorah Beqiraj, Edvin Mustafa, Erdet Miraka, Klea Konomi, Klesta Shero, Kriks Dumo, Luisa Dinellari, Lulzim Zeqja, Mariglen Domi, Mario Bali, Marius Dhrami, Roerd Toçe, Sara Koçi, Sedmir Memia, Silva Brahimataj, Silvio Goskova, Sokol Angjeli, Stiv Osmanaj, Xhino Musollari, Xhoni Spahi As.regjisor: Joana Omeraj, Ana Guçe Formulues muzikor: Robert Bisha Kostumograf: Jonida Beqo As. Kostumograf: Frenci Gjerasi Skenograf: Elvis Themeli Ndriçimi: Ergys Baki Grimi: Marinela Halilaj

Hourly Schedule

New Day

Tags:

Date

03 - 06/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Cost

500 lekë

Location

Teatri i Metropolit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart