“MBYLLJA E DASHURISË” Teatri Kombetar

MBYLLJA E DASHURISË
regjia | Eric Vigner

1️⃣4️⃣1️⃣5️⃣ Nëntor | 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
📍Salla e madhe | ArTurbina

Interpretojnë:
Luiza Xhuvani | Vasjan Lami

“Mbyllja e dashurisë” është një dramë e konceptuar në formën e dy monodramave, me një tekst të shkëlqyer nga Pascal Rambert, kjo dramë i kushtohet dashurisë së shteruar dhe ka në qendër dy personazhe që edhe në jetën reale ishin aktorë. Pikërisht aty në skenë, ata kishin vendosur të flisnin për herë të fundit për ndarjen, të flisnin për të kaluarën dhe të tashmen e tyre

Tags:

Date

14 - 15/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Teatri Kombëtar
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart