Morgu + Into Thin Air Live në Tunèl Music Venue

“Ghosts of Home”
🙌 Pas 1 viti, rikthehemi me një natë Progressive Death Metal me live e pare të Morgu ne Tirane.
Te ftuar special banda Post Rock/Progressive, Into Thin Air
🤘🤘🤘 Mos mungoni dhe shpërndajeni fjalën.

Date

09/02/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Tunel Music Venue Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart