Search
Close this search box.

“MUZ 2024” te Muzeu “Shtëpia me Gjethe” Tiranë

MUZ rikthehet këtë herë me një vendndodhje të re, plot kuriozitet dhe ndjesi enigmatike që fshihen pas gjetheve 🍃. Ato duhet t’i kërkosh.
Andaj ju ftojmë të zbuloni shijen e MUZ 2024, të mërkurën, 12 Qershor, ora 18:30, pranë Shtëpisë me Gjethe.

Date

12/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:30

Location

Muzeu "Shtepia me gjethe"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart