“Nata e beqareve” te Corner Comedy Club

Je single?
Ke dëshirë të njohësh kallaballëk të ri?
Vuan nga ankthi social por nuk do ta kalosh Vitin e Ri prapë vetëm?
Jepi forca dhe bashkohu me ne në Natën e Beqareve dhe Beqarëve!

#speeddating

Për rezervime apo pyetje të çfarëdollojshme: +355684828588 / WhatsApp / DM.

Date

15/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Corner Comedy Club
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart