Search
Close this search box.

Nata e kitarës te “Universiteti i Arteve”

1 Qershor 2024, ora 18:00- Nata e kitarës, koncert nga studentët dhe pedagogët e degës së kitarës, Arbër Çerri, Anila Misso, Adrian Shahinlli, Prof. Asoc. Edison Misso, Flavio Lito.

Date

01/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Universiteti i Arteve
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart