Search
Close this search box.

“Nata e komedise” te Corner Comedy Club

E Shtuna mëse klasike e komedisë ju mirëpret ne datë 17 Dhjetor të ndjekim sëbashku “Minj me Depresion” nga @uljad.berdica & @anton.bello

Për ju kemi të rezervuar shaka, histori dhe shumë thithka.
Ju mund të rezervoni tek :+355684828588 / DM / WhatsApp.

Hyrja: 300 Lekë.
Vende të limituara.

Date

17/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00

Cost

300 leke

Location

Corner Comedy Club
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart