Search
Close this search box.

Natë tangoje te “EL Gaucho” Tiranë

Rikthehet në netët e Tango, @streettangoofficial , Maximiliano Paradiso, balerin, koreograf, mësues vallëzimi, balerin tango.

Profesionist në vallëzim si koreograf në kërcimet latine dhe bashkëkohore gjithashtu mësues/trajner i stilit të ‘Street Tango’ metodë e vetme e sistemit Tango në botë!

Në bashkëpunim me @tangotirana
E Premte, 31 Maj, 20:00

Date

31/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

"El Gaucho"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart