Search
Close this search box.

NDËRMENDJE” Koncerti i fundvitit në Shkodër

👉 Me 29 Dhjetor 2022

⏱ 19:00
📍Teatri “Migjeni”

🎼 Orkestra sinfonike e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit.
Solistë: Klodjan Kaçani ( tenor), Ana Naqe(soprano), Eda Laro ( dirigjente e pianiste)
Me pjesmarrjen e Ana Bushgjokaj ( vokal ) dhe Nikola Kondakçi ( violinë)

👉 Biletat i gjeni pranë teatrit ⏱ 9-13 & 17-19
👉 Çmimi 500 dhe 300 lekë
Mirë se të vini!

Date

29/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri Migjeni Shkoder
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart